PRAKTIJK GESLOTEN IVM VEILIGHEIDSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Coronavirus

| 16 maart 2020

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus heeft de overheid nieuwe maatregelen genomen. De mondzorgkoepels ANT, KNMT, NVM en ONT adviseren hun leden om met ingang van 16 maart 2020 om tot in ieder geval 6 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

Mondhygiënepraktijk Fundamentals 't Gooi is vanaf maandag 16 maart 2020 t/m maandag 6 april 2020 GESLOTEN! Indien u al een afspraak had staan nemen onze medewerksters contact met u op ! Voor nieuwe afspraken kunt u na 6 april weer contact met ons opnemen!

Bel ons nu

035 - 69 123 13
 

Behandeltijden

Ma - Vrij 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 20:30

Tanden bleken

Kies je voor je tanden, dan kies je voor Fundamentals 't Gooi.

Witte tanden? Wij verwijzen u graag door.

Op 1 november 2012 treedt de nieuwe cosmeticawet in werking. De Nederlandse voedsel- en warenautoriteit treft een nieuwe maatregel op basis van europese richtlijnen. In deze wet is de maatregel met betrekking tot tanden bleken opgenomen. In de richtlijn wordt de vrijgevestigde mondhygienist niet gekend. Ook worden de percentages in de producten veranderd.

Concreet betekent dit dat wij op dit moment niet actief zijn met het bleken van tanden. We wachten de adviezen van de Nederlands vereniging van Mondhygienisten af.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij verwijzen u op verzoek graag door!