PRAKTIJK GESLOTEN IVM VEILIGHEIDSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Coronavirus

| 16 maart 2020

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus heeft de overheid nieuwe maatregelen genomen. De mondzorgkoepels ANT, KNMT, NVM en ONT adviseren hun leden om met ingang van 16 maart 2020 om tot in ieder geval 6 april 2020 de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-coronapatiënten.

Mondhygiënepraktijk Fundamentals 't Gooi is vanaf maandag 16 maart 2020 t/m maandag 6 april 2020 GESLOTEN! Indien u al een afspraak had staan nemen onze medewerksters contact met u op ! Voor nieuwe afspraken kunt u na 6 april weer contact met ons opnemen!

Bel ons nu

035 - 69 123 13
 

Behandeltijden

Ma - Vrij 08:30 - 17:00
Di 08:30 - 20:30

Mondhygiënepraktijk Fundamentals 't Gooi

Voor een leven lang een gezonde, frisse mond!

Mondhygiënepraktijk Fundamentals 't Gooi is een moderne mondhygiëne praktijk in Bussum. Deze praktijk beschikt over 4 behandelstoelen.

Al 20 jaar werken wij met een vast team, met veel ervaring! Ons team bestaat uit 6 mondhygiënisten en een receptioniste.

Een gezonde mond is niet alleen belangrijk voor het behoud van uw tanden en kiezen, maar ook voor een goede gezondheid. Ontstoken tandvlees kan zonder dat u het merkt leiden tot een onherstelbare schade aan uw gebit en zelfs tot het verlies van tanden en kiezen.

Fundamentals 't Gooi bestaat 20 jaar!

Fundamentals 't Gooi en kwaliteit

Alle mondhygiënisten van Fundamentals 't Gooi zijn gekwalificeerd en ingeschreven in het BIG-register. Wij werken veel samen met tandartsen uit de regio; vraag uw tandarts naar ons!

Aan ons werk stellen wij hoge eisen. In de praktijk wordt ruim aandacht besteed aan nascholing en houden wij ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Daarom biedt Mondhygiënepraktijk Fundamentals 't Gooi:

  • Aandacht en zorg voor een mooi en gezond gebit
  • Korte wachttijden
  • Snelle hulp bij pijnklachten
  • Lange afspraken mogelijk

Een kijkje in onze praktijk

Receptie

Receptie

Behandelruimte 1

Behandelruimte 1

Behandelruimte 1

Behandelruimte 2

Behandelruimte 2

Behandelruimte 3

Behandelruimte 4

Sterilisatieruimte

Aangesloten bij

  • Angela Dijs-Penning

    Eigenaar / Mondhygiëniste